#3: The end of an era

Bijgewerkt: 15 okt 2019

Hey Suus,


Vanaf vandaag ben ik officieel werkloos en daarmee is (voorlopig) een eind gekomen aan mijn carrière als software tester. The end of an era.

Aangezien jij de aanstichter bent geweest van deze carrièrekeuze richt ik me in deze blog tot jou. Jij was namelijk degene die mij introduceerde in de wereld van het testen toen je me vroeg te helpen bij het accepteren van het nieuwe IT-landschap van Simpel. Uiteindelijk ben ik bij Bartosz gaan werken om meer te leren en na twee leuke opdrachten bij het GVB en Holland Casino heb ik toch de knoop doorgehakt en ga ik eindelijk die reis maken die ik in 2017 heb uitgesteld toen mama ziek bleek te zijn.


En nu zit ik dus hier, bij m’n vader in Noordwijkerhout, mijn derde blog te schrijven, op de eerste dag van mijn officiële werkloosheid. Eigenlijk heb ik afgelopen week ook al van het vrije leven mogen genieten, je moet toch wat met je vakantiedagen… Zoals je zelf waarschijnlijk ook nog wel weet vliegt de tijd als je vrij bent. De dagen lijken zichzelf op miraculeuze wijze te vullen. Ik heb me nog geen moment verveeld.


Even heb ik deze week nog het idee gehad dat het universum me in Nederland probeert te houden. Oma Oude Ophuis belandde in het ziekenhuis met een long- en hersenvliesontsteking en Aram bood me een droombaan aan bij zijn horeca startup. Gelukkig is m’n oma weer aan de betere hand en Aram heeft me beloofd dat ik altijd welkom ben in zijn Taco’s & Tequila familie, of ik nou na twee maanden of na twee jaar terugkom naar Nederland. En als dat feestje toch niet doorgaat, dan worden wij toch gewoon weer collega’s Suus?


Mijn agenda voor komende week zit ook alweer bomvol met lunch-, koffie- en eetafspraken, waaronder één met jou. Ik ben benieuwd naar je Bonaire vakantiefoto’s en verhalen en kijk er naar uit je een dikke afscheidsknuffel te geven.


Tot vrijdag!


Dikke kus,


Djoeke

144 keer bekeken

Wees, wees mens, wees blij mens, wees blij - toe - mens, wees blij, blij.